Találkoztál már olyan könyvvel, amire azt mondtad, hogy “ahh, kár volt megvenni”? Remélem azért végigolvastad és utána mondtad ezt véleményként. Volt már olyan könyv, hogy megvetted és azt mondtad, “hééé, én ezt már olvastam valahol (mármint az információt)…” Már láthattál többször tippet arra, hogy milyen könyvet vegyél (linkek a cikk végén) és rájöttem, hogy egy fontos információt át tudnék adni számodra a fenti címmel. Szóval jöjjön!

10 üzleti könyv, amit NE vegyél meg!

Nem fogsz meglepődni, de nincs ilyen! Mielőtt megharagudnál, olvasd végig amit írok! Minden könyvben van legalább egy információ, amiért megéri megvenni, persze ezért végig kell olvasni. Na, de várjunk! Mi van olyankor, amikor azt mondom magamban, ezt már olvastam, erről már hallottam? Ilyenkor kérlek tedd fel magadban a kérdést. Egyébként használtam azt az információt? Legyen az egy könyv, egy előadás (pl. rendezvényen), vagy akár oktatóanyag, általában nem személyre szabottan készül, tehát biztosan lesz olyan, amit tudsz. DE! Ilyenkor tényleg érdemes megvizsgálni, hogy használtad-e. Ha nem, akkor valójában szuper az, hogy megint eszedbe juttatta, hogy foglalkoznod kellene az adott dologgal. Így nem felejtünk, szóval minden könyv hasznos, sőt megerősíthet téged dolgokban.

Könyvajánlók:

Fotó: ndemello

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!