Mit és hogyan? Kulcstényezők a növekedéshez. Gyorsan növekvő cégek 4. rész

Tudtad, hogy sokan egyenlőségjelet húznak a MIT és HOGYAN közé? Pedig óriási a különbség, és több mint valószínű, hogy ezért sem tudnak egyről a kettőre lépni és elindulni a növekedés útján. Az első 3 részben több olyan területet is érintettünk, amelyek természetesen már kulcstényezők között vannak a 10X cég elérésében. Tudjuk már azt, hogy mit kell csinálni, mi az, ami körüllengi a 10X cégeket, a Dell példa az elején erre még inkább rávilágított. Most jöjjön az, hogy holnap, holnapután és a következő 1-2 évben hogyan kell átalakítanod a vállalkozásodat, hogy átlökd a növekedési plafont! Egy olyan példával fogunk kezdeni, ami szinte azonnal felkorbácsolja a motivációdat!

Oldd fel a cikket és szerezz előnyt a piacodon!

A Minner Előny előfizetéssel még szakmaibb, gyakorlatiasabb, részletesebb üzleti tartalmak várnak rád. Csatlakozz a prémium tagsághoz, a Minner Előnyhöz azonnali, korlátlan hozzáférésért.

Már tag vagy? Jelentkezz be az olvasáshoz! (Itt a FB, Google login is)

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Kapcsolódó cikkek