Így marketingelj mindenhol, akár 8 csatornán is, anélkül hogy belehalnál

Te érzed a nyomást, hogy egyszerre kellene a TikTokon, Facebookon, Instagramon, Youtube-on, Pinteresten… és a többi kommunikálni, miközben a cégedben rengeteg más dolog van, és offline marketingről akkor még nem is beszéltünk. Nehéz dolgunk van, mert mikor beindítunk egy csatornát, majd nem érezzük az eredményeket és otthagyjuk, akkor kicsit olyan a vevők szemében, mintha nem is léteznénk. Nos erre használjuk ügyfeleinknél az ún. vetésforgó marketinget, sőt mi is ezt alkalmaztuk az elmúlt években és sikerült bővíteni vevőkörünket, forgalmunkat. Először jöjjön a módszer, majd ültessük úgy a gyakorlatba, hogy azt már holnap használni tudd!

Oldd fel a cikket és szerezz előnyt a piacodon!

A Minner Előny előfizetéssel még szakmaibb, gyakorlatiasabb, részletesebb üzleti tartalmak várnak rád. Csatlakozz a prémium tagsághoz, a Minner Előnyhöz azonnali, korlátlan hozzáférésért.

Már tag vagy? Jelentkezz be az olvasáshoz! (Itt a FB, Google login is)

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Kapcsolódó cikkek