Berobbanó növekedési stratégiák cégeknek: e-mail ajánlói rendszer, hírlevél sorozat, rövid videók

Ez a cikk most nem a lassú fejlődésről vagy a hosszú távú stratégiákról szól. A cél a gyorsabb növekedés, meghekkelni a marketingünket vagy a cégünkben amit lehet, ráadásul alacsony költségvetéssel. Olyan megoldásokat hozok, amelyek többségét már ismerheted, viszont abból a szempontból jó áttekinteni, ha most úgy döntesz hirtelen ugrani szeretnél egy nagyot forgalomban, piacszerzésben. Használd arra a cikket, hogy inspirációt szerezz, erőt és ötleteket gyűjts a következő kampányodhoz. Ezeket a berobbanó stratégiákat hívják angolul growth hackingnek. Olyan ötleteket hozunk, amit mi is alkalmaztunk az elmúlt 5-8 évben, és bizony mi magunk is megtapasztaltunk az erejüket.

Ez egy több részes sorozat lesz! Nézz vissza többször is a Minnerre!

Növekedési stratégia = marketing?

Nem minden esetben. Van olyan megoldás, aminél nem a kommunikáción vagy az ügyfélszerzésen van a hangsúly. A legtöbb growth hacking stratégia arra épül, hogy rövid időn belül skálázd a vevők, ügyfelek számát, ami nem feltétlenül (bár gyakran) a marketinghez kapcsolódik.

Oldd fel a cikket és szerezz előnyt a piacodon!

A Minner Előny előfizetéssel még szakmaibb, gyakorlatiasabb, részletesebb üzleti tartalmak várnak rád. Csatlakozz a prémium tagsághoz, a Minner Előnyhöz azonnali, korlátlan hozzáférésért.

Már tag vagy? Jelentkezz be az olvasáshoz! (Itt a FB, Google login is)

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Kapcsolódó cikkek