5 cikk, melyek új szintre emelik, felpörgetik a vállalkozásodat

A sok tartalom között elvész a lényeg. Ugye? Több olyan cikket is találsz a Minneren, ami vállalkozás fejlesztéssel, vagy szorosan a vállalkozás működéséhez kapcsolatban ad inspirációt, tippeket, ötleteket. Ezeket gyűjtöttem most össze és írtam hozzá hozzájuk összefoglalót, hogy így segítsem a tartalomfogyasztásodat. Ezeket a tartalmakat a Minner vállalkozás rovatában is megtalálod. A cikk címet látod nagy betűvel (rákattintva bejön a cikk), majd utána a hozzá tartozó ajánlást. Vágjunk is bele!

1. Először adsz valamit INGYEN, és utána vásárlót tudsz belőle szerezni? Mit kell tudni a freemium értékesítési rendszerekről, modellről?

Akár az is lehetne a címe, hogy egyszer lesz valaki, aki ingyen adja azt, amiért most te még pénzt kérsz. Bármikor megeshet, főleg most, hogy egyre kreatívabb üzleti modelleket lehet létrehozni. A te termékeidnél is érdemes végigjárni, hogy vajon miből lehet ingyenest csinálni, már amennyiben érdemes.  A cikkből kiderül, hogy kinek éri meg ilyet alkalmazni, mire lehet használni.

2. Még több vevő kell! Még jobb marketingre van szükségem! Mit csináljak?

A Minner egyik legújabb és leghosszabb tartalma. Érdemes lementened a cikket, sőt elküldeni magadnak emailben is, hogy meglegyen. Úgy írtam meg a tippeket, hogy egyben egy csekklista (feladatlista) is legyen, vagyis könnyen át tudod rágni magad a cikken. Ennek csak akkor állj neki, ha van 15 perced elolvasni. Majd utána térj vissza és olvasd el, értelmezd még egyszer. Majd kezdd el kidolgozni!

Míg más a konverzióra hajt, te körözd le őket brandépítésben – Brandépítés cikksorozat (linkek a bekezdésben):

Most a linkek itt lesznek felsorolva, mert a brandépítésnek egy külön cikket készítettem. A piackutatásom szerint a vállalkozók többsége már-már megismerkedett a konverzióval és bizony minden lehetőség adott, hogy bárki akár már holnap nagyon jó lead, vevőszerző kampányokat indítson. Viszont van itt még olyan dolog, amiből előnyt tudsz kovácsolni a piacodon. Ez pedig a brandépítés. Érdemes nekifeküdnöd! Gyakorlatias tippeket olvashatsz a Minnertől!

Vállalkozó vagy, és naponta átlagosan 12 órát dolgozol? Hétvégén is? Ne legyél rá büszke, sőt, még az üzletednek is árthatsz!

Szeretsz dolgozni? Nem baj az! Elon Musk is szeret, sőt ő már-már munkamániás is. Viszont ő is beiktat a napjába olyan szüneteket, aminek köszönhetően újult erővel lát neki a munkának. Érdemes ezt megfogadnod, illetve azt is, hogy néha kicsit távolabbról is érdemes a vállalkozásodat, projektedet nézni, más megközelítésből, mert új dolgokat fedezhetsz fel.

4 órás munkahét cikksorozat – 3. rész: Virtuális asszisztenst mindenkinek

Ezt főleg azoknak a cégvezetőknek ajánlom, akik még most állnak bővítés előtt, vagy éppen egymaguk viszik a céget, vagy kis csapattal dolgoznak. Egyre többen kipróbálják, sőt alkalmaznak virtuális asszisztenseket, vagy más néven távoli asszisztenseket. Nekem is van, szerinted miért sikerül ennyi mindent megszervezni a Minnernél?  (cikkek, ügyfelek, rendezvények, szervezés…). Olvasd el a cikket, illetve a 4 órás munkahét című könyvnek is egy jó ajánló.

+1 – MinnerAkadémia videós oktatások

Fejleszd a céged, saját magad, vagy munkatársaidat a Minner videós üzleti oktatásaival. Már több mint 1900-an használják az oldalt. Hamarosan új oktatások is elérhetőek lesznek, továbbá új tanárok is csatlakoznak az oldalhoz. Addig is szerezd be a meglévő kurzusokat! Üzlet oktatások

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!