KezdőlapVállalkozásInstagram marketing tippek, ötletek, cikkek a Minneren

Instagram marketing tippek, ötletek, cikkek a Minneren

-

Már 1,5 millió felhasználója van itthon is az Instagramnak. A cégek is kezdték felfedezni, hogy ideje rástartolni erre a közösségi oldalra. Miért? Mert az elérések még óriásiak a többi oldalhoz képest. Ez nem is fog drasztikusan csökkenni a következő időszakban, mert ide bizony kell a tartalmakat gyártani. Képet vagy videót. Emiatt kevesebb is a tartalom, ami versenyzik a felhasználók figyelméért. Ez jó! Most itthon a Facebook mellett az Instagramra koncentrál a legtöbb cég. Hogyan kezdj neki? Vagy mi a következő lépés, ha már egy ideje jelen vagy?

A Minneren ebbe a cikkbe, ahol vagy, a Minner.hu/instagram oldalra gyűjtöm azokat a cikkeket, amik az Instagram marketingről szólnak. Lássuk is, melyek ezek:

#1. Instagram marketing tippek – kattints ide

Ez egy alapozó cikk. Összefoglalóan láthatod az Instagram funkcióit.

#2. Van, ami a Facebook hírfolyamot is kenterbe veri. Az Instagram történet – Kattints ide

Instagram történethez kapcsolódó tartalom. A cikk arról szól lényegében, hogyan használd úgy az Instagram történetet, mintha a Facebookon posztolnál!

#3. Az Instagram válaszolt, így működik az algoritmusuk – Kattints ide!

Az Instagram nyilatkozott arról, hogy milyen szempontok szerint működik az algoritmusuk.

#4. Instagram történet – Így használják az emberek.

#5. Ha háromszor annyiba kerül az Instagram reklám, mint a robot, akkor is az előbbit választom – Kattints ide!

Cikk arról, hogy miért ne használj robotot. Érdemes elolvasni.

Instagram könyv + marketing alapok cikk

Az itt belinkelt könyv a Minner.hu ajánlásával jött ki, ami egy Instagram használati útmutató, Instagram marketing könyv. A második linket pedig mindenképpen olvasd el, mert ha azt végigcsinálod, akkor sokkal több vevőd lesz.

  1. Instagram marketing könyv – a Minner.hu ajánlásával
  2. Ajánlom figyelmedbe még ez a marketing alapok cikket: Még több vevő kell! Még jobb marketingre van szükségem! Mit csináljak?

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek