Instagram marketing tippek, ötletek, cikkek a Minneren

Már 1,5 millió felhasználója van itthon is az Instagramnak. A cégek is kezdték felfedezni, hogy ideje rástartolni erre a közösségi oldalra. Miért? Mert az elérések még óriásiak a többi oldalhoz képest. Ez nem is fog drasztikusan csökkenni a következő időszakban, mert ide bizony kell a tartalmakat gyártani. Képet vagy videót. Emiatt kevesebb is a tartalom, ami versenyzik a felhasználók figyelméért. Ez jó! Most itthon a Facebook mellett az Instagramra koncentrál a legtöbb cég. Hogyan kezdj neki? Vagy mi a következő lépés, ha már egy ideje jelen vagy?

A Minneren ebbe a cikkbe, ahol vagy, a Minner.hu/instagram oldalra gyűjtöm azokat a cikkeket, amik az Instagram marketingről szólnak. Lássuk is, melyek ezek:

#1. Instagram marketing tippek – kattints ide

Ez egy alapozó cikk. Összefoglalóan láthatod az Instagram funkcióit.

#2. Van, ami a Facebook hírfolyamot is kenterbe veri. Az Instagram történet – Kattints ide

Instagram történethez kapcsolódó tartalom. A cikk arról szól lényegében, hogyan használd úgy az Instagram történetet, mintha a Facebookon posztolnál!

#3. Az Instagram válaszolt, így működik az algoritmusuk – Kattints ide!

Az Instagram nyilatkozott arról, hogy milyen szempontok szerint működik az algoritmusuk.

#4. Instagram történet – Így használják az emberek.

#5. Ha háromszor annyiba kerül az Instagram reklám, mint a robot, akkor is az előbbit választom – Kattints ide!

Cikk arról, hogy miért ne használj robotot. Érdemes elolvasni.

Instagram könyv + marketing alapok cikk

Az itt belinkelt könyv a Minner.hu ajánlásával jött ki, ami egy Instagram használati útmutató, Instagram marketing könyv. A második linket pedig mindenképpen olvasd el, mert ha azt végigcsinálod, akkor sokkal több vevőd lesz.

  1. Instagram marketing könyv – a Minner.hu ajánlásával
  2. Ajánlom figyelmedbe még ez a marketing alapok cikket: Még több vevő kell! Még jobb marketingre van szükségem! Mit csináljak?

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!