4 órás munkahéthez mit szólsz?

Hallottál a “4 órás munkahét” című könyvről? Álmodoztál már arról, hogy nem kell egész héten dolgoznod, hanem munka mellett több szabadidőd lehetne? Szerencsénk van, mert pont abban a korban élünk, amikor sokkal könnyebb mindezt megvalósítani. Nem mondom azt, hogy a 4 órás munkahét könyv címében jelzett heti óraszámra le tudod csökkenteni, de meg tudjuk közelíteni. Erről készítettem most egy podcast anyagot. Kattints a play gombra és hallgasd meg! Ha nincs időd olvasni, akkor pedig a kapcsolódó cikkeket megtalálod a hanganyag alatt.

Kapcsolódó cikkek

4 órás munkahét cikksorozat

A 4 órás munkahét című könyvhöz kapcsolódóan külön cikksorozatot indítottam. Úgy készítettem el, hogy ettől még érdemes megvenned a könyvet, azt boncolgatom, hogy az ott leírt tippeket miként tudod Magyarországon használni.

Cikkek, amik még segítenek, hogy még sikeresebb legyél

Fotó: pixabay.com

Köszi, hogy olvasol! Gyere vissza többször is! Sikeres 2020-at!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!