A Hajdú-Bihar megyei vállalkozók, cégvezetők ezeket az üzleti tartalmakat olvassák most

Több ezer cégvezetőt, vállalkozót értünk el az elmúlt néhány hónapban Hajdú-Bihar megyében, köszönhetően az olyan cikkeknek, amiket célzottan nekik/nektek írtunk (illetve még írunk is, bővülni fognak a tartalmak). A célunk, hogy segítsük digitalizációban, vevőkör bővítésben, új trendek megismerésében a régió vállalkozóit, sőt nagyobb cégeit. Lássuk is melyik tartalmakat írtuk nektek (gyere vissza, mert frissülni fog).

#1. Hajdú-Bihar megyei cégek digitális jelenléte – weboldalmustra
A megye top 50 vállalatának a weboldalát pontoztuk, vizsgáltuk. Lelövöm az eredményt, nem is rossz a felhozatal a Hajdú-Bihar megyei cégek weboldalát vizsgálva (50/38, sőt egy azóta javított is). Már rég nincs az a duma, hogy: “de hát nem kell weboldal, mert onnan nem jön vevő”. Minden nagy vállalkozás odafigyel, hogy márkát építsen, aminek része a digitalizáció is, az online megjelenés. Hozunk pozitív és negatív példát is. Vágjunk is bele, aztán még közben bontogatjuk itt az információkat. Pozitív példa a Kite Zrt. digitális megjelenése (weboldal +marketing), de látható változáson ment keresztül a Keviép, botrányos viszont a weboldala például az Eurings-nek. Kattints ide a teljes cikk elolvasásához, sok – sok példával.

#2. Hajdú-Bihar megyei cégek Faceobook marketingje
Kell-e egy cégnek közösségi média jelenlét? Naná! Nem csak a termékeladások, a marketing miatt, hanem társadalmi célt is szolgál. Eddig két cégnek vizsgáltuk meg a Facebook jelenlétét. Sokat lehet ezekből az elemzésekből tanulni, mert bár kívülről vizsgáljuk a jelenlétüket, de mindezt szakmai szemmel. Pont annyit látunk, mint a vásárlók, és ettől lesz igazán izgalmas és hasznos. Ezeket az alábbi linkeken találod:

#3. Ezen a debreceni cégen megy át a haza webáruház forgalom nagy része. És lehet
Hallottál már a Shoprenterről? Tudtad, hogy több ezer webáruház használja a rendszerüket? Nélkülük ma a hazai e-kereskedelem sem tartani ott, ahol most, és mindezt Debrecenből érték el. De van még a megyéből nemzetközi piacon is jelenlévő nyelvoktató applikáció, vagy ott van a 2019-ben 2500%-os növekedést felmutató vállalatirányítási rendszerekkel foglalkozó cég. Olvasd el a továbbiakat: Kattints ide a teljes cikk elolvasásához!

Jön még cikk a megyéhez kapcsolódóan, már készülnek! Gyere vissza később is a Minnerre! A Minner.hu egy üzleti oldal, naponta frissülő tartalmakkal, havonta több mint 100 000 fős olvasótáborral!

Népszerű üzleti cikkek még, amiket szívesen olvasnak a Hajdú-Bihar megyei vállalkozók
A statisztikáinkból látszik, hogy az alábbi cikkek iránt kiemelten érdeklődtök, szívesen olvassátok őket:

Nagy az érdeklődés az online üzleti képzések iránt
A koronavírus sem állíthatja meg a helyi vállalkozókat, cégvezetőket abban, hogy új tudást szerezzenek. Az alábbi online képzésekből tanulnak a megye üzletemberei, vállalat vezetői, vagy éppen digitális szakemberei. Top online képzések a megyéből:

Minner Extra csoport – 271 Hajdú-Bihar megyei tag
A Minner vállalkozók zárt Facebook csoportjában nap mint nap segítjük egymást üzleti kérdésekben. A megyéből is sok tag van és láthatóan aktívak is, több debreceni vagy éppen hajdúszoboszlói vállalkozó is van az ismeretségemben, akiket látom, hogy aktívak. Kattints ide és csatlakozz te is a csoporthoz!

Sikeres vállalkozás építést! Sok sikert!

Fotó: Envato License

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!