Rázd fel a céged gerillamarketinggel! Tippek, ötletek

Egy kreatív gerillamarketing-akcióval nemcsak a marketingedet tudod felrázni, hanem az egész cégednek új löketet ad. Gerillamarketing-ötleteket keresel? Jó helyen jársz! A Minner.hu úgy ír és ad ötleteket, hogy már több ilyen gerillamegmozdulás van mögötte. Mi jellemző a gerillamarketingre? Vicces vagy kreatív, ötletes vagy meghökkentő, vagy mindegyik, és kis költségvetésből is meg tudjuk csinálni. Egy biztos, hogy egy jó megvalósítással el tudjuk érni, hogy jobban emlékezzenek a cégünkre, márkánkra, és fel tudjuk hívni magunkra a figyelmet. Összegyűjtöttem azokat a cikkeket, és anyagokat, amik segítenek neked, hogy belevágj a gerillamarketingbe. Először tisztázzuk a fogalmát.

Mi a gerillamarketing?

Olyan, legtöbb esetben alacsony költségvetésből megvalósított nem szokványos marketingeszköz, mely meghökkentő, vicces vagy ötletes. Célja mindenképp az, hogy felfigyeljenek rá az emberek, és beszéljenek róla. Továbbá ide sorolhatjuk azokat az eseteket is, amikor gerillaakcióval sikerül valakinek olcsóbban reklámozni adott helyen, mert valamilyen kreatív megoldása támadt.

Néhány ötletes megoldás: 

Következnek a tartalmak, amik segítenek neked: 

Gerillamarketing tippek, trükkök, ötletek – így csináld –  

Ahogy a címben is benne van, ebben a cikkben több olyan tippet és trükköt olvashatsz, ami már jó kiindulási alap lesz egy gerillamarketing-kampány elindítására. (Ide kattintva eléred a cikket)

Gerillamarketing tippek videós oktató anyag

A Minner videóanyagot töltött fel a MinnerAkadémia videós oktató oldalára. A kibővített változata az előbb belinkelt cikknek. Megtanítalak arra, hogyan használd fel a gerillamarketingedet, hogyan terjeszd és mire figyelj a kampányod során. Továbbá ötleteket kapsz, hogy milyen gerillamarketinget tudsz te is csinálni, továbbá tippeket a kivitelezéshez. (Ide kattintva eléred a videóanyagot)

Gerillamarketing a gyakorlatban

Ide felsoroltam azokat a cikkeket, amikben érdemes még elmélyülnöd. A Minner gerillamarketing akcióit is olvashatod, illetve még további példákat. Nekem a hitelkártyás például nagyon megmozgatta a fantáziámat:

Néhány ötlet még, ha már úgy is felkeltettem az érdeklődésed

“A DHL gyorsabb” című ötletes akciója

Sprite zuhanyzásos ötlete

És a végére több mint 2 perc ilyen ötlet

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!