Használható, gyakorlatias marketing tippek a Minnertől

A Minner.hu-n rengeteg olyan marketing tippet olvashatsz, amit rövid időn belül használni is tudsz. Ezeket a cikkeket gyűjtöttem most össze. Annyi tartalom van, hogy időnként ilyen cikkekben rendszerezem, hogy te azonnal megtaláld a neked hasznos tartalmakat. Lássuk is ezeket!

Instant marketing tippek a Minnertől

A Minner főoldalán található Minner Instantban a héten (május 14. és május 20. között) rövid, instant marketing tippeket olvashatsz. Olyanokkal készülök, amit azonnal be tudsz építeni a marketingedbe. A Minner főoldalán találod ezeket a rövid posztokat, vagy a következő linkre kattintva egyből oda ugrik (már most is találsz ott tippeket!!! )>>> https://minner.hu/#minnerinstant

Még több vevő kell! Még jobb marketingre van szükségem! Mit csináljak?

Ha szeretnéd a marketingedet felpörgetni, akkor ez a cikk kell neked! Viszont rá kell szánnod az időt, mert 2000 szavas cikk, tehát legalább 15 perc kell ahhoz, hogy elolvasd, ha nem több. A marketinghez kapcsolódó egyéb tippeket és instrukciókat is kapsz a cikkből, ami hozzájárul ahhoz, hogy jobban megalapozd a reklámjaidat, promócióidat. Itt a cikk: Még több vevő kell! Még jobb marketingre van szükségem! Mit csináljak?

Brandépítés cikksorozat

Szeretnél úgy is eladni, hogy ne csak a konverziót hajszold, hanem akkor is eladj, amikor alig fut direkt reklámod? Ez a cikksorozat segít ebben:

Facebook marketing tippek

Mivel a Facebook az egyik legnépszerűbb online marketing csatorna itthon, ezért a Minner is folyamatosan készít FB marketinghez kapcsolódó tartalmakat. Már több éve aktívan használom is ezt a reklámcsatornát, sőt több tízmillió forintot reklámoztam ezen keresztül. Itt vannak a tippek:

Hogyan lesz vevőm cikksorozat

Ez az a cikksorozat, ami kicsit hosszabb lélegzetvételű, de egyenként is megállják a helyüket az egyes részek:

További cikkek, amik segítenek:

Fizetős videós marketing oktatások a Minnertől

Szeretnél még jobban elmélyülni a témában? A Minner videós tanfolyamai segítenek benne. Bárhol, bármikor, bármennyiszer meg tudod őket nézni::

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!