Minner Előny útvonalak

Segítünk, hogy sikeresen fel tudd dolgozni a Minner prémium anyagait.

Mi ez? Rengeteg tartalommal találkozol a Minner Előnyben, ezért szükség van a rendszerezésükre. Javaslom, hogy mikor dedikáltan a cégfejlesztéssel, önfejlesztéssel foglalkozol, akkor ezt az oldalt nyisd meg! Ha csak inspirációra vágysz, akkor a Minner előny főoldal lesz a te pályád. Ez olyan, mintha bent dolgoznánk a cégedben és azt a feladatot kaptuk, hogy mindennap tegyünk le az asztalodra egy javaslatot, amivel fejleszteni tudod a cégedet, vagy saját magad.

Marketing Előny

A marketing mindig fontos téma egy cégnél? Igen, de még mennyire! Mindig lehet jobban csinálni! Olyan marketingmegoldásokat hozunk, amelyekről a versenytársaid lehet még nem is hallottak. Szerezzünk versenyelőnyt! 

CEO/mindset - Attitűd előny

Volt már olyan, hogy azt érezted, hogy nem tudsz átütni egy plafont forgalomban, létszámban, vagy nem akarnak teljesülni a céljaid? Lehet pusztán annyi a baj, hogy formálni kell az attitűdödet.  Ezen az útvonalon az üzleti szemléletmódodat fejlesztjük úgy, hogy azzal előnybe kerülsz a többi cégvezető, vállalkozó, vezetővel szemben. 

E-kereskedelmi Előny

Több száz e-kereskedővel ültünk le szemtől szemben az elmúlt 2 évben a Minnernél. Látjuk, hogy mennyit lehet nyerni azzal, hogy valaki elmélyül abban, hogy mitől is lesz a jó kereskedő jó kereskedő. Ebben segítenek ezek a cikket. 

HR - szervezetfejlesztés Előny

A szervezetfejlesztés a legtöbb cégnél elhanyagolt terület, miközben azt szeretnénk, hogy önműködő legyen. Szeretnénk, hogy az embereink legalább fele annyi energiát beletegyenek, mint mi alapítók, vagy cégvezetők. Hogyan lehet ezt megtenni, hogyan lehet megteremteni egy olyan munkahelyi környezetet, amivel elérhető, hogy a csapatunkkal megváltsuk a világot, hogy előnybe kerüljünk? Erre kapsz választ a cikkekben. 

Digitalizációs Előny

Tudtad, hogy a hazai cégek a 10-es skálán mindössze 2,6-ot kaptak a digitalizációs felkészültséget vizsgálva? (Digiméter 2022) Nos nem véletlen, hogy azt írtam, hogy a hazai cégek 99%-a legyőzhető pusztán digitalizáció által. Ezt fogjuk most tenni. Fejlesztjük a céged digitalizációját a cikkek által. Vágjunk bele! 

Esettanulmányok - Szerezz előnyt sok példán keresztül

Ők hogy csinálták? Lehetne nekem is? A sikeres vállalkozók más tapasztalatából, példájából is erőt merítenek és adaptálják cégükbe az ő sikereiket, vagy éppen elkerülik mások kudarcait pusztán azzal, hogy tudják mit kell elkerülni. Érdemes a tartalomfogyasztásodba beiktatni az ilyen esettanulmányokat. 

10X Előny - Mi tudnak a gyorsan növekvő cégek?

Ez a cikksorozat nem kezdő vállalkozóknak szól. Ha már több mint 4 éves a céged, csak akkor olvasd el ezeket a tartalmakat. Vajon mi a közös azokban a „tízszerező” cégekben, akik exponenciálisan nőnek? Mikor kerülhet elő ez a téma? Lehet, hogy úgy érzed egy helyben toporogsz, vagy azt látod kettőt előre lépsz a vállalkozásoddal, majd rövid időn belül hármat vissza, hiába fejlesztesz, változtatsz. Visszatérő probléma, hogy egy plafont nem tud áttörni a vállalkozás. Ezt oldjuk meg, hogy igazán előnybe kerülj a piacodon! 

Letölthető útmutatók + videós magyarázatok

Tartalom ötleted van? Megbíznál minket, hogy kutassunk adott üzleti témában?

A Minner Előny tagok valóban forródrótot kapnak a Minnerhez. A beküldés gombra kattintás utána írd le miben segíthetünk, milyen témával foglalkozzunk. Alig várjuk, hogy alámerüljünk a témának. Kapcsolatrendszerünket is bevetjük, hogy megoldást találjunk arra, amit beküldtél.