40+ cikk a sikeres webáruház üzemeltetésről. Haladó anyagok, esettanulmányok

Dátum

Megosztás

Szeretnél még több visszatérő vásárlót és tompítani a piaci versenyből adódó nehézségeidet? A e-kereskedelmi piac egyre nagyobb és egyre sokrétűbb, sőt éppen most folyik egy nagy átalakulás. Ha te még mindig a hagyományos e-commerce piacban vagy és szeretnél szintet lépni, akkor jó helyen vagy! Rengeteg cikk vár rád! Több mint 100 webáruház fordult már hozzám tanácsért, többek között üzleti modelljük átalakítása miatt, marketingjük, piacuk, működésük újra gondolása kapcsán. Továbbá a Minnerhez hívtam 3 olyan szakértőt a tartalmak készítéséhez, akik további segítséget adnak az Amazon FBA piaccal, illetve a kínai importtal kapcsolatban.

A Minneren található webáruház üzemeltetéssel kapcsolatos cikkeket, üzleti trendeket, információkat találod itt külön rendszerezve. Ha ezután vissza akarsz térni, akkor a minner.hu/webaruhaz linket kell csak beírnod és egyből erre a tartalomra ugrik.

Egyedülálló hazai tartalmak, amit máshol nem olvashatsz!

Webáruház transzformáció, új üzleti modellek

Idén szeptember óta új cikksorozat indult a Minneren. Ennek oka, hogy az elkövetkező években radikális változás lesz megfigyelhető a hazai e-kereskedelemben is. Az árverseny óriási, az a webáruház ér el nagyobb sikereket, aki képes a vevőire koncentrálni és olyan üzleti modellt alkalmaz, ami hosszú távon odaláncolja a vevőit. A top ligás versenyzők (Emag, Alza, Extreme Digital) helyett új piacot kell találnod.

Figyelem! Minden cikk új fülön nyílik meg, hogy kényelmesebb legyen olvasnod!

A cikkek:

Kínai import a gyakorlatban

Mind a sajátmárkás termékeknél, mind a termék importnál szóba kerül a kínai import. Egyszerűen megkerülhetetlenek a kínai gyártók, mivel a termékek 70%-a ott készül. A Minner kínai import szakértője segít, hogy még átfogóbb képet kapj erről a piacról.

A cikkek:

Ne feledd! A minner.hu/webaruhaz linket kell csak beírnod és egyből erre a tartalomra ugrik.

Dropshipping, fulfillment

A dropshipping egy nehéz falat, nehéz üzemeltetni, amennyire kecsegtető, hogy szinte semmit nem kell csinálnunk, annyira nehéz megfeleltetni a jogszabályoknak.
Fulfillment már sokkal jobban alkalmazható terület. Lényege, hogy a fulfillment szolgáltató átvállalja a teljes logisztikát a csomagoláson át a kiszállításig. A cikkek:

Előfizetéses webshopok (subscription box)

Ezen a területen a nemzetközi vizeken az forgalom éves 100%-os növekedést mutat, ezzel szemben itthon semmilyen mozgás nem tapasztalható. A cikkek:

Marketing, trendek, egyéb információk, újdonságok

Webáruház indítás feltételei, lépései, webáruház üzemeltetés

Még lehet, hogy webáruház indítás előtt állsz, akkor ez a cikk kell neked: Webáruház indítás lépései, feltételei

Webáruház indítás videós kurzus a MinnerAkadémián
Csereklyei Bálint az iLogistic kiszervezett logisztikai cég vezetője első videós kurzusa a MinnerAkadémián. Több száz webáruházzal áll nap mint nap kapcsolatban, mindennap ezzel foglalkozik, ezért is esett rá a választás a képzésben. Minden most induló webáruház tulajdonosnak ajánlom a képzést! Kattints ide és nézd meg a bevezető videót!

Gyere vissza! Mert új cikkek készülnek webáruház témában is!

Fotó: Daily Nouri / Unsplash

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!